دو طرح عمرانی و آموزشی دانشگاه تفرش با حضور استاندار مرکزی افتتاح گردید

همزمان با پنجمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، دو طرح عمرانی روز دوشنبه با حضور استاندار مرکزی، فرماندار شهرستان تفرش، امام جمعه شهرستان ، مدیران ومعاونین دانشگاه تفرش و جمعی از مدیران استانی و محلی در دانشگاه تفرش افتتاح و بهره برداری شد.
دو طرح عمرانی و آموزشی دانشگاه تفرش با حضور استاندار مرکزی افتتاح گردید

به گزارش روابط عمومی، این طرح ها شامل افتتاح ساختمان کلاسها و سایت مهارت برق دانشگاه تفرش می باشد که  با اعتباری بالغ بر 50 میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات  دولتی به بهره برداری رسید.

گلباران قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه تفرش، بازدید از پروژه های ساختمان اداری پژوهشی یعقوبی نسب، رستوران یاس دانشگاه و آشپزخانه دانشگاه از دیگر برنامه های جانبی حضور استاندار مرکزی  در دانشگاه تفرش بود.

لازم به ذکر است در این آیین معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش ومعاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه خواستار حمایت استانداری مرکزی و تخصیص بودجه های استانی به دانشگاه تفرش شدند که استاندار محترم بر تخصیص بودجه های استانی در صورت تعامل دو طرفه میان استانداری مرکزی و دانشگاه تفرش تاکید نمودند.