پیام تبریک رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت پنجم اسفند روز مهندس

دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش در پیامی پنجم اسفندماه تولد خواجه‌نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه تفرش  به مناسبت پنجم اسفند روز مهندس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام به این شرح است:

پنجم اسفندماه، خجسته زاد روز دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است.

بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند مهندسین به عنوان تلاشگران و پیشگامان پیشرفت و سازندگی در کشور می باشد که با تعهد و تفکر در عرصه علم و عمل بی‌هیچ چشمداشتی تلاش می‌کنند.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تلاش گران عرصه مهندسی دانشگاه،این روز پر افتخار را به همه مهندسان متعهد تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

امید است دانشجویان امروز و مهندسان فردا با رعایت مقررات مهندسی، حفظ اخلاق حرفه ای و با استفاده از خلاقیت و نبوغ جوانی همانند بزرگانی چون خواجه نصیر الدین طوسی نام ایران اسلامی را پر آوازه تراز دیروز نمایند.

حمیدرضا صبا

رئیس دانشگاه تفرش