مرکز مشاوره دانشگاه تفرش مرکز مشاوره برتر کشور شد

مرکز مشاوره دانشگاه تفرش به عنوان مرکز مشاوره برتر کشور در سال ۹۶ انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم اختتامیه بیست و نهمین گردهمایی مسئولان مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور 29 و30 بهمن ماه  و با هدف بررسی نقش مراکز مشاوره در خصوص دانشجویان آسیب دیده، توانمندسازی در بدو ورود به جامعه، پیشگیری از اعتیاد، دانشگاه عاری از دخانیات، اجرای طرح سیمای زندگی، تربیت درمانگر در شکست‌های عاطفی، مشاوره شغلی و تحصیلی، پیشگیری از ایدز و کانون همیاران سلامت روان به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

در این مراسم مراکز مشاوره دانشگاه‌های برتر سال ۹۶ در چهار سطح «ممتاز» ،«نمونه»، «برتر »  و «فعال» معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند .

همچنین در این ارزیابی ۹ دانشگاه فردوسی مشهد، شیراز، علم و صنعت، صنعتی شریف، کردستان، بجنورد، صنعتی کرمانشاه و دانشگاه تفرش به عنوان مرکز مشاوره برتر دانشجویی کشور در سال 1396 معرفی شدند.

لازم به ذکر است مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه تفرش  نیز سال گذشته به‌ عنوان"مرکز مشاوره فعال در سال ۱۳۹۵" در میان دانشگاه‌های کشور انتخاب و تقدیر شد.