دانشگاه تفرش میزبان مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشور

رئیس اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه تفرش از میزبانی مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه۴ کشور یادبود" زنده یاد محمد تقی عطایی"در این دانشگاه خبر داد.
دانشگاه تفرش میزبان مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشور

"پرویز رجبی" روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: این دوره ازمسابقات با شرکت 12 تیم و 168ورزشکار از دانشگاه های اراک،بوعلی سینا همدان، بین المللی امام خمینی (ره)،صنعتی همدان، پیام نور قم، علمی کاربردی قم، صنعتی اراک، تفرش، مفید قم، ملایر، قم و دانشگاه غیرانتفاعی رجاء قزوین در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار می شود.

وی افزود:  دو تیم برتر به المپیاد فرهنگی و  ورزشی  دانشجویان پسر دانشگاه های کشور که تابستان 97 به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می شود اعزام می گردد.

مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشور16 لغایت 21 اسفندماه سال جاری در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار می شود.