مراسم روز درختکاری در دانشگاه تفرش برگزار شد

مراسم روز درختکاری به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری روز دوشنبه با حضور معاون اداری مالی دانشگاه ،مدیران، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه تفرش برگزار شد.
مراسم روز درختکاری در دانشگاه تفرش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، معاون اداری و مالی دانشگاه تفرش در این آیین با اشاره به این که این دانشگاه رتبه 18 دانشگاه سبز را در میان دانشگاه های کشور داراست گفت: اولویت های فضای سبز دانشگاه تفرش با توجه به محدودیت های آبی در سال جاری تغییر می نماید.

دکتر "نبی ا... گودرزوند چگینی" افزود: تشکیل کمیته فضای سبز و استفاده از گونه های گیاهی با نیاز کم به آبیاری از مهمترین اولویت های این دانشگاه به منظور حرکت به سوی دانشگاه سبز در سال آینده است.

در این مراسم مدیران ، معاونان، کارکنان و دانشجویان به منظور ترویج فرهنگ حفظ منابع طبیعی وپوشش گیاهی وایجادبستری پاک برای سلامت روح وروان به غرس نهال  کاج و سرودر  مسیر پیاده رو کتابخانه به خوابگاه های خواهران این دانشگاه پرداختند.