مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشور در دانشگاه تفرش آغاز شد

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۷ کد : ۳۳۶۳ اخبار
مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه۴ کشور یادبود" زنده یاد محمد تقی عطایی"روز چهارشنبه با حضور تیم های شرکت کننده، مسئولین شهرستان و خانواده مرحوم عطایی در دانشگاه تفرش آغاز شد.
مسابقات فوتسال  قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشور در دانشگاه تفرش آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش در آیین افتتاحیه این دوره از مسابقات در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش گفت:  این دوره ازمسابقات بستری مناسب برای انجام رقابت سالم و تخلیه هیجانی سالم دانشجویان ورزشکار است.

دکتر "محمد حبیبی" با بیان اینکه مسابقات فوتسال  قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشور به منظور زنده نگه داشتن مربی فوتسال دانشگاه تفرش برگزار شده است افزود: زنده یاد محمد تقی عطایی از سال 82 استاد تربیت بدنی و مربی فوتسال این دانشگاه بوده است که در سایه تلاش های وی تیم فوتسال دانشگاه تفرش قهرمان کشور در سال ۸۷ گردید.

مسابقات فوتسال  قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشو با شرکت ۱۲ تیم و ۱۶۸ورزشکار از دانشگاه های اراک، بوعلی سینا همدان، بین المللی امام خمینی (ره)،صنعتی همدان، پیام نور قم، علمی کاربردی قم، صنعتی اراک، تفرش، مفید قم، ملایر، قم و دانشگاه غیرانتفاعی رجاء قزوین از ۱۶ لغایت ۲۱ اسفندماه سال جاری در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار می گردد.

دو تیم برتر به المپیاد فرهنگی و  ورزشی  دانشجویان پسر دانشگاه های کشور که تابستان ۹۷ به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می شود اعزام می گردد.

در پایان این مراسم از خانواده زنده یاد محمد تقی عطایی استاد تربیت بدنی و مربی فوتسال دانشگاه تفرش تقدیر شد.

آخرین ویرایش۲۰ اسفند ۱۳۹۶