پیام رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت ۲۲ اسفند، روز "بزرگداشت مقام شهدا"

دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا پیام صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی متن پیام به شرح زیر است:

زنده نگهداشتن یاد شهدای انقلاب، باعث تداوم حرکت انقلاب است.

مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

شهادت، عزت ابدی است و شهدا، مشعل‌داران پیروزی و آزادی و استقلال کشورند. بی گمان حق بزرگ شهیدان بر گردن ملت ما، بسی عظیم است و عزت و امنیت امروز کشور، مرهون مجاهدت و جانفشانی شهیدانی است که با بذل جان خود در راه دفاع از اسلام و حراست از مرزهای کشور، به عالی­ترین مقام و درجه نزد خدای خود دست یافتند و به برکت شهدای انقلاب و دفاع مقدس است که امروز، ایران اسلامی در عرصه­ های علمی، ملی و بین­ المللی بر قلل رفیع افتخار ایستاده است.

اینجانب در آستانه  22 اسفند روز «بزرگداشت شهدا»  به نمایندگی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تفرش به روح پرفتوح همه شهیدان درود می فرستیم و یاد و نام شهدای والامقام که هستی­ شان را به پاس استمرار حیات اسلام و سربلندی ملت و کشور عزیزمان فدا نمودند، عزیز می داریم.

از خداوند تبارک و تعالی رهروی خالصانه در راه و هدف شهدای گرانمایه انقلاب اسلامی را مسئلت دارم.

حمیدرضاصبا

رئیس دانشگاه تفرش