مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه۴ کشور در تفرش پایان یافت

مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه۴ کشور یادبود" زنده یاد محمد تقی عطایی"روز دوشنبه پس از هفت روز رقابت در دانشگاه تفرش پایان یافت.
مسابقات فوتسال قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه۴ کشور در تفرش پایان یافت

به گزارش روابط عمومی ، نائب رئیس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی کشور در آیین اختتامیه این دوره از مسابقات گفت: دانشگاه تفرش در زمینه میزبانی مسابقات ورزشی منطقه چهار و انجام برنامه های ورزشی در بعد قهرمانی و همگانی از بسیاری از دانشگاه های کشور جلوتر است .

دکتر "محمد پورکیانی" افزود: سرانه و امکانات ورزشی دانشگاه تفرش با توجه به کمبود امکانات ورزشی شهر تفرش در خور دانشگاه و شهر تفرش نیست که از مسئولین طرح های عمرانی وزارت علوم خواستار مساعدت جهت اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام  استخر سر پوشیده دانشگاه تفرش  به عنوان بستری مناسب به منظور پر کردن اوقات فراغت دانشجویان می باشیم.

در پایان این دوره از مسابقات تیم های فوتسال دانشجویان دانشگاه های پیام نور قم، علمی کاربردی قم و دانشگاه قم مقام های اول تا سوم را کسب  و دانشجو "محسن شنوفی" از دانشگاه پیام نور آقای گل مسابقات شد.

مسابقات فوتسال  قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه ۴ کشور با شرکت ۱۲ تیم و ۱۶۸ورزشکار از دانشگاه های اراک، بوعلی سینا همدان، بین المللی امام خمینی (ره)،صنعتی همدان، پیام نور قم، علمی کاربردی قم، صنعتی اراک، تفرش، مفید قم، ملایر، قم و دانشگاه غیرانتفاعی رجاء قزوین از ۱۶ لغایت ۲۱ اسفندماه سال جاری در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار گردید.

دو تیم برتر به المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های کشور که تابستان ۹۷ به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می شود اعزام می گردد.