با تخصیص صددرصدی بودجه سال ۹۶ بخشی قابل توجهی از بدهی های دانشگاه تفرش پرداخت شد

رئیس دانشگاه تفرش گفت: با تلاش و پیگیری بخش قابل توجهی از بدهی های دانشگاه تفرش پرداخت شد.
با تخصیص صددرصدی بودجه سال ۹۶  بخشی قابل توجهی از بدهی های دانشگاه تفرش پرداخت شد

دکتر حمیدرضا صبا روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: این مقدار بدهی‌های دانشگاه از محل تخصیص صددرصدی بودجه سال 96 دانشگاه پرداخت گردید.

وی بابیان اینکه امسال بعد از گذشت چند سال بودجه دانشگاه به‌صورت صددرصدی تخصیص‌یافته است، ادامه داد: این امر در سایه لطف خداوند و به همت  و  حمایت مسئولین ازجمله نماینده محترم تفرش فراهان آشتیان در مجلس شورای اسلامی، مسئولین محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولین محترم سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری کل و سایر مسئولین دلسوز شهرستان تفرش محقق گردید.

رئیس دانشگاه تفرش با بی‌نظیر خواندن پرداخت بدهی‌های امسال در مقایسه با سال اخیر تصریح کرد: رویکرد واولویت اساسی دانشگاه تفرش در سال جدید توسعه فعالیت‌های پژوهشی و افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت باهدف درآمدزایی و انجام اقدامات اساسی در جهت پرداخت باقیمانده بدهی‌های دانشگاه تفرش می‌باشد.