برگزاری نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه با موضوع تحولات خاورمیانه و مخاطرات پیش رو

به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی نشست هم اندیشی ویژه اساتید دانشگاه های شهرستان تفرش با موضوع تحولات خاورمیانه و مخاطرات پیش رو با حضور استاد جناب آقای دکتر جواد منصوری انجام پذیرفت.

دکتر منصوری ضمن اشاره به موج گرایش به اسلام در دنیا در خصوص سیاست های غربی ها گفت: غربی ها می گویند ما از هر جای دنیا خارج شویم باز هم می توانیم آقای دنیا باشیم، اما اگر از خاورمیانه خارج شویم دیگر نمی توانیم آقای دنیا باشیم. بنابراین همواره به دنبال اجرایی شدن این خواست خود برنامه های متعددی داشته و دارند.

وی افزود: آمریکایی ها به دنبال دو هدف هستند اول گسترش این تفکر که شیعه کافر است و دوم نابودی تمام جریان اسلامی هم شیعه و هم سنی است. و در راستای اجرای آن در جای جای دنیا توسط سعودی، مدارس متعددی ساخته شده تا تفکر "شیعه کافر است" ترویج یابد.

دکتر منصوری ادامه داد: همچنین پروژه سعودی-اسرائیلی به دنبال ایجاد ناامنی در منطقه است اما خلاف آنچه که در کشور های همسایه مشهود است در ایران دولتی مستقل و مقتدر و کشوری امن و با ثبات داریم.