دیدار نوروزی کارکنان و هیات رئیسه دانشگاه تفرش برگزار شد

۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰ کد : ۳۴۰۵ اخبار
تعداد بازدید:۳۲۴۸
دیدار نوروزی کارکنان و هیات رئیسه دانشگاه تفرش روز شنبه ۱۸ فروردین ماه با حضور دانشگاهیان دانشگاه تفرش در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر این دانشگاه برگزار شد.
دیدار نوروزی کارکنان و هیات رئیسه دانشگاه تفرش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش در این آیین ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو گفت: نامگذاری سال 1397 از سوی مقام معظم رهبری به نام سال حمایت از کالای ایرانی بیان کننده این امر است که کشور از بعد و نگاه اقتصادی دچار مشکل می باشد.

حجت الاسلام دکتر "سید مهدی قاضی زاده" افزود: اگر حمایت از کالای ایرانی سرلوحه کاری تمام مردم ایران و مسئولین قرار بگیرد شاهد افزایش ارزش افزوده تولید داخلی وهویت پول داخلی خواهیم بود.

وی با یادآوری این امر که کشور آلمان و انگلیس در مواجهه با امریکا و روسیه  از لحاظ اقتصادی، نظامی نابود و هویت سیاسی خود را از دست دادند تصریح کرد: این دو کشور در سایه تلاش و کوشش مردم خود و صادرات کالاهای تولید شده داخلی به جهانیان و حمایت و مصرف تولیدات داخلی توانستند موقعیت از دست رفته خود را درجهان دوباره تثبیت و حرفی برای گفتن در دنیا داشته باشند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش تصریح کرد: رعایت تقوا در شغل و توجه به دین مبین اسلام راهگشای پیشرفت اقتصادی کشور است زیرا دین اسلام دارای برنامه های مدون در همه حوزه ها است که توجه  و عمل به دین می تواند کشور را به قله های پیشرفت معنوی رهنمون نماید.

رئیس دانشگاه تفرش نیز در این نشست ضمن تبریک و شادباش فرا رسیدن سال نو گفت: سال 96 سال پرفراز و نشیب برای دانشگاه تفرش بود که توانستیم در سایه تلاش هیات رئیسه و معاونت مالی بر بسیاری از تنگناهای مالی غلبه نماییم.

دکتر " حمیدرضا صبا" افزود: رویکرد واولویت اساسی دانشگاه تفرش در سال جدید توسعه فعالیت‌های پژوهشی و افزایش ارتباط دانشگاه با صنعت باهدف درآمدزایی و انجام اقدامات اساسی در جهت  کاهش تنگناهای مالی می‌باشد.

وی ادامه داد: دانشگاه تفرش با قدمت سی ساله و پتانسیل بالقوه  می تواند در سایه تلاش همکاران به جایگاه حقیقی خود در منطقه و کشور دست یابد.

معاونت اداری  و مالی دانشگاه تفرش نیز در این نشست گفت: حمایت از کالای ایرانی اولویت اساسی این حوزه در سال جدید است .

دکتر " نبی ا... گودرزوند چگینی" افزود: حمایت از کالای ایرانی منجر به افزایش تولید داخلی، ایجاد رقابت در عرصه تولید داخلی، کنترل قیمت ها، تقویت بنگاه های اقتصادی کوچک ومتوسط و در نهایت تولید اشتغال و کاهش نرخ بیکاری را به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه داد: منفعت حاصل از مصرف و حمایت از کالای ایرانی رونق  در حوزه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها را به دنبال خواهد داشت.

دکتر محمد حبیبی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش نیز در این نشست ضمن گرامیداشت بیستم فروردین سالروز شهادت شهید آوینی گفت: همانگونه که در سال 1357 ما به دنبال بروز انقلاب اسلامی  دارای نظام سیاسی خاص خود  شدیم  هم اکنون نیز می طلبد به جایگاهی برسیم که دارای نظام اقتصادی گردیم که خاص حکومت ما باشد که این امر نیازمند طراحی مبانی فکری و صحبت در زمینه حمایت از کالای ایرانی در این چارچوب است که شهید آوینی در مقالات خود در خصوص مبانی تمدن غرب و تمدن اسلامی به این موضوع پرداخته است.

مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه تفرش نیز در این نشست گفت: دانشگاه تفرش در سال که گذشت موفقیت های پژوهشی  فراوانی را کسب نمود که معرفی دانشجوی دکتری این دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر استان مرکزی  در حوزه دانشجویی و ارتقاء دو نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه به مرتبه دانشیاری از مهمترین  این دستاوردهای پژوهشی است.

دکتر " سهیل واشقانی" افزود:  همچنین در سال گذشته 36 درصد از مقالات اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش در چارک اول پایگاه  SJRقرار گرفته است که این آمار از برخی از دانشگاه های بزرگ کشور بالاتر و بهتر می باشد.  

آخرین ویرایش۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

( ۲ )

نظر شما :