کسب سهمیه حضور در المپیاد توسط دانشجوی دومیدانی کار دانشگاه تفرش

مدیر اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه تفرش از کسب سهمیه حضور در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور توسط یک نفر از دانشجویان دو میدانی کار این دانشگاه در رقابت های منطقه چهار کشور خبر داد.
کسب سهمیه حضور در المپیاد توسط دانشجوی دومیدانی کار دانشگاه تفرش

به گزارش روابط عمومی، پرویز رجبی گفت: محمد یوسفی فرد دانشجوی این دانشگاه در مسابقات  دو میدانی دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی منطقه چهارکه به میزبانی دانشگاه همدان برگزار شد، توانست در رشته پرتاپ چکش مقام اول را کسب و سهمیه حضوردر چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور که تابستان  امسال به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می شود را از آن خود کنند.

وی تصریح کرد: علی  میرزایی و صادق فاتحی دیگر دانشجویان دانشگاه تفرش نیز به ترتیب مقام سوم در رشته دو، سه هزار متر با مانع و پرتاب نیزه را کسب نمودند.

مسابقات دو میدانی دانشگاه ها و موسسات آموزشی عالی منطقه چهار با حضور هشت تیم به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار گردید.