عرض تسلیت به مناسبت درگذشت مرحوم "علی صابری"همکار محترم دفتر فنی دانشگاه

به اطلاع کلیه دانشگاهیان دانشگاه تفرش می رساند همکار محترم زنده یاد " علی صابری" به دیار باقی شتافت.
عرض تسلیت به مناسبت درگذشت مرحوم "علی صابری"همکار محترم دفتر فنی دانشگاه

روابط عمومی دانشگاه تفرش با کمال تأسف و تأثر مصیبت وارده را به جامعه دانشگاهی دانشگاه تفرش و خانواده محترم ایشان  تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نماید.

به اطلاع می رساند مراسم تشییع پیکرآن عزیز از دست رفته روز چهارشنبه 97/2/19ساعت 15:30 از درب منزل ایشان واقع در روستای کهک به سمت امامزاده قاسم برگزار می گردد.وسیله ایاب و ذهاب برای شرکت در مراسم تشییع از ساعت 15:10 مقابل واحد نقلیه آماده خدمت رسانی به همکاران گرامی می باشد.

لازم به ذکر است مراسم ختم آن مرحوم روز پنجشنبه مورخ 97/2/20 از ساعت 15:30 الی 17 در مسجد جامع  روستای کهک منعقد می باشد.

روابط عمومی دانشگاه تفرش

مجتبی ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۲
علی عزیز؛ شاید لمس دستانت و شنیدن کلامت و دیدن رویت از ما سلب شد ولی یادت در دل ما جاودانه خواهد بود! تو را می سپارم به رویای فردا