در آستانه سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر آیین ترنم پایداری و مقاومت در دانشگاه تفرش برگزار شد

آیین ترنم پایداری و مقاومت در آستانه فرا رسیدن سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه با حضور مسئولین محلی و دانشگاهیان دانشگاه تفرش در یادمان شهدای گمنام این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش در این آیین گفت: شهدا مردان بی ادعای عرصه مقاومت و ایثار  می باشند که بی ادعا توفیق گام نهادن در مسیر ایثار و شهادت را یافتند و سبکی جدید را خلق نمودند.

دکتر "محمد حبیبی" افزود: امروز مهم ترین تکلیف ما در برابر عظمت و عزت خلق شده به همت شهدا، حفظ اصول و مبانی انقلاب اسلامی و نظام  می باشد.

روایتگری و تشریح عملیات بیت المقدس توسط حاج منصور حیدری از فرماندهان دفاع مقدس و خاطره گویی توسط مدافع حرم "امین لطفی" از مهمترین برنامه های جانبی این  مراسم بود که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش برگزار گردید.