اعلام ویژه برنامه‌های دهه فجر دانشگاه تفرش

ویژه برنامه های دانشگاه تفرش  به مناسبت سی وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و ایام الله دهه فجر اعلام شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه تفرش در آستانه فرا رسیدن ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ضمن تبریک و گرامیداشت این ایام افزود: همزمان با فرا رسیدن ایام الله دهه فجر، ویژه برنامه های متنوع فرهنگی تدارک دیده شده که با همکاری کلیه واحدهای این دانشگاه برگزار خواهد شد

.

"محمد رضا پرنیان پور" اظهار داشت:گلباران و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه تفرش همزمان با ورود تاریخی امام خمینی (ره) به میهن، برگزاری مسابقات مختلف ورزشی ، برگزاری همایش زنان و سبک زندگی ایرانی- اسلامی، دیدار دانشگاهیان تفرش با امام جمعه شهرستان، برگزاری نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه های شهرستان تفرش ، افتتاح پروژه سردرب دانشگاه، حضوردانشگاهیان در نماز عبادی سیاسی جمعه و برگزاری جشن پیروزی انقلاب از جمله برنامه های دانشگاه تفرش در این ایام است.

وی برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه خانواده دانشگاهیان، آذین بندی و فضاسازی دانشگاه در ایام ا... دهه مبارک فجر، تجلیل از خانواده شهدای بمباران هوایی شهرستان تفرش شاغل در دانشگاه، شرکت در مراسم غبار روبی مزار شهدا همگام با مردم و مسئولان ادارات و حضور پرشکوه  دانشگاهیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را از دیگر برنامه های دانشگاه تفرش در ایام الله دهه فجر عنوان نمود.