برگزاری همایش دختران مروارید

۲۵ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۷ کد : ۳۷۱۰ رویدادها
همایش دختران مروارید به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش و مساعدت و همکاری برخی ادارات و دستگاههای فرهنگی شهرستان تفرش روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه ۹۷ در مجموعه فرهنگی هنری پروفسور حسابی شهرستان برگزار گردید.

همایش دختران مروارید به مناسبت روز ملی عفاف و حجاب به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش و مساعدت و همکاری برخی ادارات و دستگاههای فرهنگی شهرستان تفرش روز چهارشنبه 20 تیرماه 97 در مجموعه فرهنگی هنری پروفسور حسابی شهرستان برگزار گردید.نشست علمی و تخصصی همراه با پاسخگویی به شبهات و سوالات حوزه حجاب و عفاف با حضور کارشناسان کشوری حجت الاسلام صنیعی تهرانی و ابراهیم پور، برپایی غرفه کودکان و اقتصاد مقاومتی و نیز برگزاری مسابقه عروسکهای بهشتی از برنامه های اجرا شده در حاشیه این مراسم بود.