عملیات تعمیر و بازسازی خوابگاه های دانشجویی

۰۹ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۷ کد : ۳۷۳۱ اخبار
مدیر دانشجویی دانشگاه تفرش از آغاز عملیات تعمیر و بازسازی خوابگاه های دانشجویی همزمان با شروع فصل تابستان خبر داد.
عملیات تعمیر و بازسازی خوابگاه های دانشجویی

دکتر "سعید قربانعلی" روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت:این عملیات به همت مدیریت دانشجویی و اداره خوابگاهها  و با همکاری  دفتر فنی دانشگاه و با حمایت  ریاست محترم دانشگاه ومعاونت دانشجویی وفرهنگی در داخل خوابگاه دختران و پسران آغاز شده است.

وی ادامه داد: این اقدامات شامل تعویض و نوسازی سیستم فاضلاب هر دو خوابگاه امیرکبیر و چمران، تعمیرات و نوسازی محوطه خوابگاه کوثر و یاسین، شستشوی فرشهای خوابگاه الزهرا، رنگکاری خوابگاههای پسران، سنگکاری راهروهای خوابگاه امیر کبیر، اضافه کردن 22 اتاق به خوابگاهها و ترمیم فضای سبز می باشند.

مدیر دانشجویی دانشگاه تفرش تصریح کرد: ایام تابستان فرصت مناسبی است تا بتوانیم خوابگاه هایی که نیاز به تعمیرات اساسی دارند را برای سال تحصیلی جدید آماده کنیم و وضعیت رفاهی خوابگاه‌ها را به گونه‌ای افزایش دهیم که در طول سال تحصیلی، دانشجویان از امکانات و تسهیلات خوابگاهی با کیفیت بالا بهره مند شوند.

آخرین ویرایش۰۴ شهریور ۱۳۹۷