عنوان ششم در مسابقات بدمینتون المپیاد دانشجویان

۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۲ کد : ۳۷۳۴ اخبار
تیم بدمینتون دانشگاه تفرش عنوان ششم بخش دو نفره آزاد مسابقات بدمینتون چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر کشور در شیراز را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی در این دوره از مسابقات نمایندگان دانشگاه تفرش در مرحله آزاد در ماده دوبل که با حضور 32 تیم برگزار گردید با شکست تیم های اراک و ارومیه به جمع هشت تیم برتر صعود نمودند.

در پایان مسابقات نیز در قسمت دونفره آزاد، محمد مهدی محمودی راد و محمد حسین ثانی از دانشگاه تفرش موفق به کسب مقام ششم این دوره از مسابقات شدند.

مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر در ۴ گروه به مدت ۵ روز برگزار شد و ۱۱۹ ورزشکار از تیم‌های دانشگاهی شیراز، ارومیه، رازی کرمانشاه، تهران، شهید چمران اهواز، گیلان، تفرش، ملایر، صنعتی شاهرود، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، زنجان، تربیت دبیر شهید رجایی و فنی حرفه‌ای شهید چمران کرمان حضور داشتند.
این مسابقات به صورت تیمی، انفرادی و دوبل دانشگاهی برگزار شد که در بخش انفرادی و دوبل بازی‌ها به صورت حذفی و در بخش تیمی در مرحله نخست دوره‌ای و در مرحله دوم حذفی بود.