ارائه خوابگاه به دانشجویان جدیدالورود

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۴ کد : ۳۷۸۶ اخبار
سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش گفت: این دانشگاه تمام تلاش خود را جهت اعطاء خوابگاه به دانشجویان جدیدالورود خواهد کرد.

دکتر" علی پارسیان" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: در این راستا  تلاش  می گردد با توجه به اضافه شدن ظرفیت اتاق های خوابگاه‌ های دانشجویی، به دانشجویان جدیدالورود که به صورت روزانه در این دانشگاه پذیرفته می شوند در ترم تحصیلی جدید خوابگاه دانشجویی (دولتی و خودگردان) تعلق گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه تفرش دارای پنج خوابگاه ملکی است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 3 خوابگاه با ظرفیت حدود 500 نفر متعلق به دانشجویان دختر و 2 خوابگاه ملکی نیز با ظرفیت 580 نفر در اختیار دانشجویان پسر است.

سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی تصریح کرد: یک خوابگاه خودگران در داخل شهر نیز با ظرفیت 60 نفر در اختیار دانشجویان پسر قرار دارد.

آخرین ویرایش۱۵ شهریور ۱۳۹۷