آگهی مزایده خوابگاه خودگردان دانشگاه

۱۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۸ کد : ۳۷۹۱ اطلاعیه ها

* آگهی مزایده اجاره محل *
.
دانشگاه تفرش در نظر دارد یک واحد ساختمان ملکی داخل شهر خود را جهت اسکان دانشجویان پسر در قالب خوابگاه خودگردان در اختیار پیمانکار واجد شرایط قرار دهد.

مشخصات ملک : ساختمان دو طبقه، حدودا ۳۵۰ متر  واقع در کوچه جنب ایران خودرو آخرین ساختمان واقع در کوچه
.
موارد مهم:
۱. تعداد دانشجویان قابل اسکان ۵۵ نفر می باشد که در ۷ اتاق پخش می شوند.
۲. پیمانکار برنده می بایست به صورت تمام وقت در شبانه روز خود و یا نمایندگانش در محل حضور داشته باشند تا در صورت بروز مشکلات احتمالی دانشگاه را مطلع نمایند.
۳. هزینه دریافتی از هر دانشجو برای هر نیمسال ۴۰۰ هزار تومان می باشد که در طول سال از دانشجو اخذ میگردد.
۴. هزینه حاملهای انرژی بر عهده پیمانکار می باشد.
۵. افراد شاغل در سیستم دولتی نمی توانند در این مزایده شرکت نمایند.
۶. پیمانکار برنده باید مبلغی را به عنوان وثیقه جهت حسن انجام کار در اختیار دانشگاه قرار دهد..
۷. تمامی قوانین مربوط به خوابگاه های دانشجویی از قبیل ساعت آمد و شد، ممنوعیت استفاده از مواد مخدر و ... لازم الاجرا است.

علاقمندان جهت شرکت در مزایده میتوانند بسته های قیمتی خود جهت اجاره محل را تا روز دوشنبه ۱۹ شهریور به دفتر مدیریت دانشجویی دانشگاه تفرش ( دکتر سعید قربانعلی) تحویل دهند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۸۶۳۶۲۴۱۵۱۵ تماس حاصل فرمایید.