اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد بدون آزمون ۹۷

۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۸ کد : ۳۸۷۰ اطلاعیه ها

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسیارشد بدون آزمون(استعداد درخشان) سال 97

ضمن تبریک به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان بدون آزمون در روز یکشنبه  مورخ 1397/07/08 از ساعت ۹ الی 14 در اداره تحصیلات تکمیلی واقع در دانشکده فنی و مهندسی برگزار خواهد شد.

به نکات مهم ذیل درخصوص ثبت‌نام توجه فرمائید:

1. حضور شخص پذیرفته‌شده جهت ثبت نام الزامی است.
  2. لازم است مدارک خواسته شده بصورت کامل ارائه گردد، در صورت هرگونه نقص در مدارک ارائه شده، دانشگاه از
    ثبت نام معذور می‌باشد.
  3. پذیرفه‌شدگان لازم است حداکثر تا تاریخ 97/06/31 فارغ‌التحصیل شوند، بدیهی است از ثبت‌نام کسانی که تا تاریخ 97/06/31 فارغ‌التحصیل نمی‌شوند، ممانعت به عمل می‌آید.
  4. ثبت نام از افرادی که با مدارک شناسایی و کارشناسی ناقص و یا وضعیت نظام وظیفه نامشخص مراجعه نمایند، مقدور نمی باشد.
  5. طبق دستور‌العمل سازمان نظام وظیفه عمومی تمامی پذیرفته‌شدگان مرد می‌بایست برای انجام مراحل مربوط به وضعیت نظام وظیفه به دفتر پلیس +10 معرفی شوند لازم است حتی الامکان در ساعات اولیه ثبت‌نام در دانشگاه حضور داشته باشند.

مدارک لازم:

1. اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) ویا اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره کارشناسی و دو برگ فتوکپی آن
  2. فرم صلاحیت عمومی که باید طبق دستورالعمل ابتدای فرم تکمیل گردد. (فرم شماره 1)
  3. فرم معدل برای پذیرفته‌شدگانی که در زمان ثبت‌نام در دانشگاه تفرش، قادر به ارائه مدرک کارشناسی نمی‌باشند و یک برگ فتوکپی آن. (فرم شماره 2)

* فرم‌های معدل ارائه شده باید بصورت کامل و دقیق دارای تاریخ، شماره و مهر دانشگاه مربوطه باشند و در متن آن بصورت شفاف به معدل و تاریخ فراغت از تحصیل اشاره گردد.

1. فرم تعهد فراغت از تحصیل برای دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی که تا تاریخ 97/06/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند. (فرم شماره 3)
  2. فرم تقاضانامه برای بهره‌مندی از مزایای آموزش رایگان برای پذیرفته‌شدگان دوره روزانه (فرم شماره 4)
  3. فرم های ثبت‌نام شماره 5 تا 9
  4. اصل شناسنامه و چهار برگ فتوکپی از تمام صفحات آن
  5. اصل کارت ملی و چهار برگ فتوکپی آن
  6. 12 قطعه عکس 4×3 تهیه شده در سال جاری
  7. مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص می‌کند و دو برگ فتوکپی از آن (اصل کارت پایان خدمت، اصل کارت معافیت از خدمت، نامه ترخیص از خدمت و اصل کارت اشتغال و نامه موافقت با ادامه تحصیل مربوط به شاغلین در نیروهای نظامی و یا انتظامی)
  8. حکم مرخصی سالانه و یا موافقت کتبی بدون قید و شرط سازمان متبوع  برای کارمندان دولت
  9. اصل موافقت‌نامه کتبی و بدون قید و شرط برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های دبیری از اداره آموزش و پرورش

* کلیه داوطلبین لازم است با مطالعه دقیق اطلاعیه، فرمهای اعلام شده پیوست را چاپ و بصورت کامل و خوانا تکمیل و در صورت نیاز عکسدار نموده و به همراه مدارک لازم در روز ثبتنام به همراه داشته باشند. شمارههای دانشجویی در روز ثبتنام اعلام میگردند.

فرمهای ثبتنام

فرم شماره (1)