به مناسبت دهه مبارک فجر جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه های دولتی ، آزاد اسلامی و پیام نور در دانشگاه تفرش برگزار گردید

جلسه هم اندیشی به مناسب دهه مبارک فجر با موضوع «جریان های فکری /فرهنگی پس از انقلاب اسلامی ایران»13 بهمن با حضور جناب آقای دکتر فراتی و جمعی از اساتید دانشگاه­های آزاد اسلامی ، پیام نور و دولتی در دانشگاه تفرش برگزار گردید.

این نشست با آیاتی از کلام الله مجید آغازشد و پس از آن مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش،ضمن تبریک ایام دهه فجر و تقدیر از حضور اساتید، به اهمیت و ضرورت شناخت جریان­های فکری پس از انقلاب اسلامی ایران پرداختند.

در ادامه جناب آقای دکتر فراتی پس از ذکر مقدمه ، جریان های فکری را به سنتی و جدید تقسیم نمودند. سپس ویژگی ها و مشخصات جریان های هر کدام را با ذکر مصادیق بیان نمودند.