پرسش و پاسخ دانشجویی با ریاست و معاونان دانشگاه

نشست صمیمی پرسش و پاسخ دانشجویی به همت شورای صنفی رفاهی دانشجویی دانشگاه تفرش عصر روز دوشنبه چهاردهم آبان ماه سال جاری با حضور مسئولین دانشگاه تفرش درسالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.
پرسش و پاسخ دانشجویی با ریاست و معاونان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، در این نشست که چهار ساعت به طول انجامید دکتر صبا رئیس دانشگاه، دکتر پارسیان معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر نظری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر چگینی معاونت اداری مالی، حجت الاسلام دکتر قاضی زاده سرپرست دفتر نهاد  نمایندگی مقام  معظم رهبری، دکتر واشقانی فراهانی مدیر پژوهشی و دکتر قربانعلی مدیر دانشجویی پاسخگوی سوالات دانشجویان بودند.

در این نشست، چند تن از نمایندگان تشکل های دانشجویی، شورای صنفی و دانشجویان به بیان مسائل و مشکلات آموزشی، پژوهشی، رفاهی و دانشجویی پرداختند و رئیس دانشگاه و معاونین مربوطه به سوالات مطروحه پاسخ دادند.