به همت مرکز رشد دانشگاه

دوره آموزشی "آشنایی با استارتاپ" در دانشگاه برگزار شد

دوره آموزشی " آشنایی با استارتاپ ها در قالب مباحثه تجاری" ویژه اعضای هیأت علمی و دانشجویان عصر روز یکشنبه ۱۱ آذرماه در دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ؛در این دوره آموزشی که به همت مرکز رشد دانشگاه برگزار گردید  مهندس " محسن صدری" کارگزار رسمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ارزیابی طرح های دانش بنیان در خصوص مفهوم کلی استارتاپ ، مشاوره و سرمایه گذاری از ایده و تجاری سازی مطالب جامعی را برای شرکت کنندگان بیان نمودند.

ارائه مطالب در خصوص اصول کار تیمی ، پرورش ایده و تیم سازی، امتیاز سنجی و اعتبار سنجی، بازاریابی و تبلیغات ، پیاده سازی و تجاری سازی از دیگر مباحث ارائه شده در این دوره آموزشی بود که با هدف تبیین تعاریف و مفاهیم بنیادین مرتبط با استارتاپ و تجاری سازی برگزار گردید.

لازم به ذکر است با توجه به استقبال دانشجویان از محتوای ارائه شده، دکتر کاظمی مدیر مرکز رشد دانشگاه اعلام نموده است که مباحث تکمیلی این دوره آموزشی در جلسات آینده توسط مهندس صدری ارائه خواهد گردید. زمان برگزاری جلسات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.