برگزاری مسابقه دو و میدانی به مناسبت روز دانشجو

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، مسابقه دو ومیدانی با عنوان "دانشگاه عاری از دخانیات" روز دو شنبه ۱۲ آذر ماه به همت اداره بهداشت و مشاوره و با همکاری اداره تربیت بدنی در دانشگاه تفرش برگزار شد.
برگزاری مسابقه دو و میدانی به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی، در این مسابقه که بیش از 46 دانشجوی پسر شرکت داشتند، شرکت کنندگان مسافت ۱۵۰۰ متری مسیر خوابگاه پسران تا مسجد دانشگاه را دویدند.

در پایان این رقابت از نفرات برتر با اهدا شاخه گل تقدیر بعمل آمد و هفت نفر برتر رقابت نیز ازسوی  دفتر  نمایندگی مقام معظم رهبری نهاد رهبری جایزه دریافت نمودند.

همچنین اداره تربیت بدنی نیز به 16 نفر برتر این رقابت به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر جوایز نقدی  اهدا  نمود.

گفتنی در مسابقه دو ومیدانی بزرگداشت روز دانشجو، رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیران و اساتید تربیت بدنی حضور داشتند.