با حضور محمد نصیری قهرمان وزنه برداری جهان و المپیک

آیین اختتامیه مسابقات جشنواره پاییز ۹۷

آیین اختتامیه مسابقات ورزشی جشنواره پاییز۹۷دانشگاه تفرش با حضور محمد نصیری قهرمان اسبق جهان و المپیک و اسطوره وزنه برداری ایران و محمد پنجعلی مدافع اسبق تیم ملی و پرسپولیس ایران، معاون فرماندار شهرستان تفرش، مسئولین محلی، ریاست دانشگاه تفرش ، معاونین ،مدیران در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دوره از مسابقات که به همت اداره تربیت‌بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید، بیش از هزار دانشجو در 13 رشته پسران و 12 رشته دختران طی دو ماه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

برگزاری فینال مسابقات فوتسال جشنواره پاییز97 بین تیم های ایران 85 و قم سیتی از دیگر برنامه های جانبی این آیین بود که با برتری  تیم ایران85 و کسب  مقام های دوم و سوم توسط تیم های قم سیتی و ستارگان سرخ به کار خود پایان داد.

گفتنی است کاپ تیم های اول تا سوم توسط محمد نصیری قهرمان  و اسطوره وزنه برداری ایران و محمد پنجعلی مدافع اسبق تیم ملی و پرسپولیس ایران به تیم های برتر اهدا گردید.