حضور دانشگاه تفرش در نمایشگاه دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران

نمایشگاه دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران با محوریت تفرش در مسیر توسعه با حضور فرماندار شهرستان تفرش و مسئولین در هنرستان خشایار شهرستان تفرش گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه تفرش  نیز درکنار سایر ادارات شهرستان با حضور در این نمایشگاه به ارائه گزارش عملکرد و فعالیت های انجام شده  خود پرداخت.

ارائه بیش از 40 پوستر تصویریاز مجموعه دستاورد های علمی با عنوان سلام بر آینده و ایران 20، نشریات علمی دانشجویان و اهم فعالیتهای شش ساله دانشگاه تفرش در حوزه های مختلف فرهنگی و دانشجویی ،آموزشی و پژوهشی از دیگر فعالیت های ارائه شده  دانشگاه تفرش دراین نمایشگاه است.

دکتر صبا رئیس دانشگاه تفرش نیزهمراه با معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیران با حضور در نمایشگاه از غرفه دانشگاه تفرش و دیگر بخشهای نمایشگاه بازدید نمودند.

نمایشگاه دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران تا 20 بهمن ماه همه روزه از ساعت 15 الی 19 به منظور بازدید علاقمندان دایر است.

آخرین ویرایش۲۱ فروردین ۱۳۹۸