حضور دانشگاه تفرش در نمایشگاه دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۶ کد : ۴۲۱۶ رویدادها
نمایشگاه دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران با محوریت تفرش در مسیر توسعه با حضور فرماندار شهرستان تفرش و مسئولین در هنرستان خشایار شهرستان تفرش گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه تفرش  نیز درکنار سایر ادارات شهرستان با حضور در این نمایشگاه به ارائه گزارش عملکرد و فعالیت های انجام شده  خود پرداخت.

ارائه بیش از 40 پوستر تصویریاز مجموعه دستاورد های علمی با عنوان سلام بر آینده و ایران 20، نشریات علمی دانشجویان و اهم فعالیتهای شش ساله دانشگاه تفرش در حوزه های مختلف فرهنگی و دانشجویی ،آموزشی و پژوهشی از دیگر فعالیت های ارائه شده  دانشگاه تفرش دراین نمایشگاه است.

دکتر صبا رئیس دانشگاه تفرش نیزهمراه با معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیران با حضور در نمایشگاه از غرفه دانشگاه تفرش و دیگر بخشهای نمایشگاه بازدید نمودند.

نمایشگاه دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران تا 20 بهمن ماه همه روزه از ساعت 15 الی 19 به منظور بازدید علاقمندان دایر است.