چهارمین بازارچه خیریه دانشجویی در دانشگاه تفرش گشایش یافت

همزمان با فرا رسیدن هفته احسان و نیکوکاری، چهارمین بازارچه خیریه دانشجویی با عنوان «امید» در محل نمایشگاه‌های دائمی این دانشگاه گشایش یافت.
چهارمین بازارچه خیریه دانشجویی در دانشگاه تفرش گشایش یافت

به گزارش روابط عمومی، در این نمایشگاه  در6 غرفه، انواع مواد غذایی، صنایع‌دستی و سوغات ، آثار هنری و طراحی و نقاشی کودکان برپا شده است.

این نمایشگاه هرساله در آستانه عید نوروز به همت دانشجویان این دانشگاه ارائه می‌شود و درآمد حاصل از این نمایشگاه صرف کمک به خانواده‌های نیازمند و ایتام شناسی شده توسط هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان تفرش خواهد شد.

در این بازارچه همچنین غرفه‌های نشاط، غرفه هلال احمر به منظور انجام تست قند خون و غرفه دستهای مهربان به منظور ارائه نقاشی‌های کودکان و آرزوهای ایتام و محسنین نیز ارائه شده است.

لازم به ذکر است، این نمایشگاه  با حمایت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تفرش و به همت کانون هلال احمر و امور خیریه و کانون همیاران سلامت و روان تا 14 اسفند برای بازدید علاقمندان در محل دائمی نمایشگاه‌های دانشگاه تفرش دایر است.

آخرین ویرایش۲۱ فروردین ۱۳۹۸