فراخوان جشن دانش‌آموختگی دانشگاه در سال ۱۳۹۸

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۴ کد : ۴۲۸۶ اطلاعیه ها
به اطلاع کلیه دانش آموختگان گرامی تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه که تا پایان شهریور ۱۳۹۸ فارغ التحصیل شده و یا خواهند شد می رساند؛ دانشگاه تفرش در نظر دارد جشن دانش آموختگی سال ۱۳۹۸ دانشگاه را در روز دوشنبه نهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ برگزار نماید، به همین منظور از کلیه دانش آموختگان محترم واجد شرایط تقاضا می گردد در صورت تمایل به شرکت در این جشن، با مطالعه دقیق موارد زیر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
فراخوان جشن دانش‌آموختگی دانشگاه در سال ۱۳۹۸

1- ثبت نام از تاریخ سه شنبه 21 اسفندماه 1397 آغاز و تا روز شنبه 31 فروردین ماه 1398 ادامه دارد.

( با توجه به محدودیت ظرفیت سالن برگزاری جشن، به دانش آموختگان گرامی توصیه می گردد در اسرع وقت نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.)

2.   ثبت نام صرفا از طریق سامانه اینترنتی انجام خواهد شد و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند. در صورت تکمیل ظرفیت، ثبت نام متوقف خواهد شد.

3. هزینه ثبت نام و شرکت در جشن برای هر دانشجو مبلغ  200.000 ریال (بیست هزار تومان) می باشد  که دانش آموختگان گرامی می بایست  پس از انجام روند ثبت نام به شماره حساب زیر به نام تمرکز وجوه درآمدهای اختصاصی دانشگاه تفرش نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی واریز و تصویر فیش واریزی و کد رهگیری را به اداره روابط عمومی دانشگاه تحویل و مشخصات کامل همراهان خود را نیز جهت صدور کارت، اعلام نمایند.

شماره حساب:  4001105603019314

شماره شبا: IR550100004001105603019314

شناسه واریز: 300105651122001009710330290001

4. هر دانشجو حداکثر می تواند دو همراه از بستگان درجه یک (پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزند داشته باشد. قابل ذکر است، هزینه حضور همراهان نیز برای هر نفر مبلغ 200.000 هزار ریال  می باشد.

5.  لباس فرم دانش‌آموختگی برای مراسم در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت که دانشجویان می توانند با ارائه  کارت ملی نسبت به تحویل گرفتن لباس فارغ التحصیلی اقدام نمایند.

7. تهیه عکس یادگاری نیز در آتلیه‌ای که به همین منظور در صحن دانشکده مهندسی تدارک دیده خواهد شد،  با پرداخت هزینه در صورت تمایل از سوی دانشجویان ممکن خواهد بود.

8 . مراسم جشن، روز دوشنبه نهم اردیبهشت ۱۳۹۸، رأس ساعت 15 شروع و تا ساعت 17:30 به پایان می‌رسد.

9.در صورت وجود هر گونه مشکل و یا سوال در خصوص جشن فارغ التحصیلی با شماره های روابط عمومی دانشگاه 6227131 و داخلی 320 تماس حاصل نمائید. هرگونه تغییر احتمالی و آخرین اخبار مربوط به جشن از طریق سایت دانشگاه اطلاع‌رسانی می‌گردد.

جهت ثبت نام کلیک نمایید

دانش آموخته عزیز با توجه به اینکه واریز وجه به منزله ثبت نام قطعی می باشد لطفا پس از واریز وجه، اصل فیش واریزی را به روابط عمومی دانشگاه تحویل دهید.آخرین مهلت برای ثبت نام در آیین دانش آموختگی،31 فروردین ماه می باشد.

روابط عمومی دانشگاه تفرش