توسط یک خیر دانشگاه ساز؛

کلنگ احداث چهار واحد خوابگاه دختران دانشگاه تفرش به زمین زده شد

کلنگ احداث چهار واحد خوابگاه دخترانه دانشگاه تفرش با ظرفیت حدود ۶۴ نفر به زمین زده شد.
کلنگ احداث چهار واحد خوابگاه دختران دانشگاه  تفرش به زمین زده شد

به گزارش روابط عمومی، کلنگ احداث چهار واحد خوابگاه دخترانه دانشگاه  تفرش با حضور حمید رضا صبا رئیس دانشگاه، پرویز صابری مدیر عامل مجمع خیرین دانشگاه ساز تفرش ، خیرین حامی دانشگاه تفرش جاج ابراهیم نصیر  و دکتر علیرضا شیرمحمدی،توسط دکتر محمد کاظم شیرمحمدی برادر زنده یاد  خیر دکتر علی اکبر (منصور) شیرمحمدی که هزینه ایجاد این خوابگاه طبق وصیت ایشان انجام می پذیرد و جمعی از مسئولان و دانشجویان دانشگاه به زمین زده شد.

با کمک این خیر روند ساخت چهار واحد خوابگاه دخترانه با همکاری دانشگاه  تفرش در قالب طرح 50 درصد پرژه های خیر ساز مورد حمایت وزارت علوم  در این دانشگاه آغاز گردید.

لازم به ذکر است در آینده نزدیک نیز با مساعدت های لازم و نیت خیرخواهانه خاندان شیر محمدی ، نسبت به احداث مجتمع خوابگاهی خاندان شیر محمدی در دانشگاه تفرش اقدام می گردد.

زنده یاد دکتر علی اکبر(منصور) شیر محمدی در سال 1314 از پدر و مادر تفرشی در تهران متولد گردید در سال 1340 جهت ادامه تحصیلات عالیه به کشور آلمان عزیمت و پس از طی تحصیلات دانشگاهی موفق به اخذ درجه دکترای تخصصی جراحی نایل گردید.

زنده یاد علی اکبر شیر محمدی سرانجام در سال 1393 در اثر بیماری در کشور آلمان چشم  از جهان  فرو بست.