تیم رباتیک دانشگاه تفرش در مسابقات بین المللی RoboNIT۲۰۱۹ درلیگ هوش مصنوعی به مقام اول رسید

تیم رباتیک دانشگاه تفرش در چهاردهمین دوره مسابقات بین‌المللی رباتیک، هوش مصنوعی و نمایشگاه اختراعات و ابتکارات (روبونیت ۲۰۱۹) درلیگ هوش مصنوعی به مقام اول رسید.

به گزارش روابط عمومی، تیم رباتیک دانشگاه تفرش با حضور دانشجویان رضا محمودی، عرفان علینقی زاده، میلاد میرزایی، ابوالفضل امامی، مصطفی پاکی و سجاد باهنر به سرپرستی دکتر فتوحی در قالب دو تیم در دو لیگ هوش مصنوعی و ربات جنگجو شرکت نمودند که در لیگ هوش مصنوعی دانشجویان رضا محمودی و عرفان علینقی زاده موفق به کسب مقام اول شدند.

چهاردهمین دوره مسابقات بین‌المللی رباتیک، هوش مصنوعی و نمایشگاه اختراعات و ابتکارات (RoboNIT2019) با حضور ۳۰۰ تیم و ۷۵۰ شرکت کننده در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار گردید.

این مسابقات باسابقه ترین مسابقات رباتیک در ایران با دارا بودن کاملترین مجموعه لیگها است، که دوره قبلی برگزاری این مسابقات در سال ۹۷، از  سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بعنوان برترین رویداد علمی سال کشور معرفی گردید.