با حضور رئیس مرکز حراست وزارت علوم؛

چهارمین نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۴ کشوردر دانشگاه تفرش برگزار شد

چهارمین نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۴ کشوربا حضور دکتر پالیزبان مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه چهاردهم اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه تفرش برگزار شد.
چهارمین نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۴ کشوردر دانشگاه تفرش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه تفرش در این نشست ضمن خیر مقدم به مدیران حراست دانشگاه های منطقه چهار گفت:مدیران حراست دانشگاه ها بازوان قوی  و مایه دلگرمی مسئولین در دانشگاه ها می باشند.

دکتر "حمیدرضا صبا" با بیان این که مدیران حراست به دلیل طیف وسیع مخاطبان خود در محیط های دانشگاهی از مسئولیت خطیری برخوردار می باشند  تصریح کرد:سعه صدر،تلاش شبانه روزی، تعامل  سازنده و شکیبایی از مهمترین ویژگی های مدیران حراست می باشد.

در این نشست که با حضور رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، مسائل مختلف مرتبط با حراست دانشگاه های منطقه چهار کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.