به مناسبت هفته معلم؛

مراسم گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه تفرش برگزار شد

همزمان با فرا رسیدن هفته معلم و نکوداشت مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت مراسم گرامیداشت مقام استاد در سالن گردهمایی کاریابی دانشگاه تفرش برگزار شد.
مراسم گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه تفرش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، دکترحمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش ضمن تبریک روز استاد از تلاشها و زحمات اساتید دانشگاه در سنگر علم و دانش تقدیر و تشکر نمودند.

در این مراسم که با حضور اعضای هیات علمی و استادان مدعو برگزار گردید ریاست دانشگاه تفرش از اعضای تیم رباتیک دانشگاه تفرش، دانشجویان میلاد میرزایی، ابوالفضل امامی، مصطفی پاکی و سجاد باهنر که به سرپرستی دکتر فتوحی در قالب دو تیم در دو لیگ هوش مصنوعی و ربات جنگجو در چهاردهمین مسابقات بین المللی رباتیک که در دانشگاه صنعتی انوشیروانی بابل برگزار گردید حائز مقام اول در لیگ هوش مصنوعی توسط دانشجویان رضا محمودی و عرفان علینقی زاده شده بودند تقدیر و تجلیل نمودند.

تجلیل از دانشجویان علی اصغر روانبد، مهدی کاوسی، فاطمه فراهانی، رضا شاهرخی اعضای تیم پرفسور حسابی اعزامی به مسابقات ملی دیوار خاک مسلح در دانشگاه شریف به سرپرستی دکتر ناصر عرفاتی از دیگر برنامه های جانبی آیین گرامیداشت مقام استاد در دانشگاه تفرش بود.