آیین گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر در دانشگاه تفرش برگزار شد

آیین گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر عصر روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه با حضور رئیس و معاونت اداری مالی دانشگاه و کارکنان شرکتی در سالن گردهمایی کاریابی دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش در آئین تجلیل از کارگران این دانشگاه که به مناسبت یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر برگزار شد، از تلاش ها و خدمات ارزنده تمامی کارگران و نیروهای شرکتی دانشگاه تقدیر کرد.

دکتر "حمیدرضا صبا" گفت: کارگران به عنوان قشرزحمتکش و آسیب پذیر جامعه در جایگاه مسئولیتی از هیچ تلاشی فرو گذار نیستند که رسیدگی به مشکلات آنان نیز در اولویت کاری مجموعه مدیریتی دانشگاه تفرش قرار گرفته است.

دکتر چگینی معاونت اداری مالی دانشگاه تفرش نیز در این آیین ضمن تبریک روز کارگر به کارکنان شرکتی،  افزایش 38 درصدی حقوق کارگران در سال 98 را اقدامی مناسب از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حل مشکلات معیشتی و اقتصادی کارگران عنوان نمود.

در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از کارکنان شرکتی دانشگاه تفرش تجلیل شد.