آیین اختتامیه مسابقات جشنواره بهاره دانشگاه تفرش برگزار شد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۴۵۰۱ اخبار
آیین اختتامیه و فینال مسابقات فوتسال جشنواره بهار ۹۸ با حضورریاست دانشگاه، مسئولین و دانشجویان شامگاه دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار گردید.
آیین اختتامیه مسابقات جشنواره بهاره دانشگاه تفرش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه، در این دوره از مسابقات که به همت اداره تربیت‌بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید، بیش ازهزار و پنجاه نفر  دانشجو در 12رشته پسران و 10 رشته دختران  به مدت  40 شب در رشته های مختلف به رقابت پرداختند.

برگزاری فینال مسابقات فوتسال جشنواره بهاره 98 بین دو تیم ایران 85  و خلیج اسلامشهر از دیگر برنامه های جانبی این آیین بود که با برتری  تیم ایران85 و کسب مقام های دوم و سوم توسط تیم های خلیج اسلامشهر و ستارگان به کار خود پایان داد.

در پایان این آیین کاپ های تیم های برتر ( فوتسال - والیبال - بسکتبال و فوتبال گل کوچک) توسط ریاست دانشگاه و هیات رئیسه به تیم های برتر اهداء گردید.

آخرین ویرایش۰۱ خرداد ۱۳۹۸