فراخوان ثبت ایده در سومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان منتشر شد

۰۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۹ کد : ۴۵۵۵ اطلاعیه ها

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد حامیان دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، در راستای حمایت از ایده‌پردازان جوان، ایجاد کسب‌وکارهای متکی بر فناوری، ترویج فرهنگ کارآفرینی با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، سومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را برگزار می‌کند.
محورهای جشنواره در حوزه علوم پایه می‌باشد و شامل پنج بخش؛ شیمی، فیزیک، علوم زیستی، زمین‌شناسی و ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر است.
بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، جوانان ایده‌پرداز و شرکت‌های نوپای صاحب‌ ایده در حوزه علوم پایه تا 10مهرماه سال جاری می‌توانند با مراجعه به سامانه جشنواره به آدرس ysa-persia.com نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند.
تیم‌های برتر در پایان جشنواره از اعتبار ویژه به منظور تولید نمونه اولیه محصول و تجاری‌سازی آن بهره‌مند می‌شوند.