با حضور نماینده وزیر علوم؛

نشست هم اندیشی اعضای هیئت رئیسه، هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی اعضاء هیأت علمی

نشست هم اندیشی اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی اعضاء هیأت علمی دانشگاه های استان مرکزی و استان قم روز یکشنبه ۱۶ تیر ماه سال جاری، به میزبانی دانشگاه تفرش برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، دکتر صبا رئیس دانشگاه تفرش در این نشست ضمن خوشامدگویی به حاضران در جلسه، ضمن معرفی جایگاه دانشگاه تفرش، ابراز امیدواری نمود که برگزاری این نشست تأثیر بسزایی در عملکرد هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی و ارتقا سلامت اداری خواهد داشت.

در ادامه این نشست دکتر ابراهیمی نماینده وزیر و مدیر کل دفتر هماهنگی هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی اعضاء هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آقای سید روح اله حسینی معاون دفتر هماهنگی هیاتها، ضمن بیان ساختار و جایگاه هیأت ها، فرایند رسیدگی به تخلفات اداری و انتظامی را بیان نمودند.

بحث و تبادل نظر پیرامون اصلاح قانون مقررات انتظامی اعضای هیأت علمی  و رفع ابهامات و مسائل موضوعه ی آن و برگزاری  نشست پرسش و پاسخ در حوزه قانون و مقررات اداری و انتظامی از مهمترین برنامه های جانبی این نشست بود.