همایش عفاف و حجاب در شهرستان تفرش برگزار شد

همایش عفاف و حجاب با عنوان "مدافعان حریم خانواده" با مشارکت دانشگاه تفرش، کمیته عفاف و حجاب شهرستان و ستاد نماز جمعه شهرستان تفرش با حضور جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم با سخنرانی استاد و مشاور خانواده برگزار شد.

گفتنی است پویش مردمی فرشتگان سرزمین من، اجرای موسیقی ،غرفه عروسک های بهشتی،اهدای جوایز و قرعه کشی ، غرفه کودکان، غرفه پوستر آب و آتش با اهدا جوایز و محصولات فرهنگی با محوریت حجاب، اجرای تریبون آزاد و مشاوره، نقاشی و بازارچه اقتصاد مقاومتی، اهدای گل به دختران در روز دختر، مسابقه احکام مصور پوشش بانوان در سطح شهر از اهم برنامه های برگزار شده این هفته در سطح شهرستان تفرش بود. همچنین در راستای گرامیداشت هفته عفاف و حجاب، تشکیل دبیرخانه دائمی عفاف و حجاب شهرستان در شورای امر به معروف و نهی از منکر به مسئولیت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش تصویب شد.