پیام تبریک رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت روز خبرنگار

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۷ کد : ۴۶۲۳ اخبار
دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار را تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه تفرش به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش،متن پیام به این شرح است:

" ن والقلم و ما یسطرون"

سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد. (سوره قلم آیه۱)

17 مرداد روز خبرنگار، یادآور مجاهدت زنان و مردان حقیقت طلبی است که بیرق بزرگ " آگاهی بخشی" را برافراشته اند و خاضعانه و بی ادعا، وجود خویش را چراغ راه جامعه نموده وبی قرار بر مدار رویداد‌ها و حوادث با همتی بلند و اندیشه ای آزاد می کاوند تا جان‌های تشنه دانستن، سیراب گردد.

اینجانب ضمن گرامیداشت خاطره شهدای اصحاب رسانه به ویژه شهید گرانقدر محمود صارمی، فرارسیدن هفدهم مرداد را به تمامی اصحاب رسانه به ویژه همکاران محترم در واحد خبر و اطلاع‌رسانی روابط عمومی و خبرنامه دانشگاه تفرش و همه روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم و مجاهدان عرصه اطلاع رسانی کشور تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و مراتب تقدیر و سپاس خالصانه خود را از تلاش خستگی‌ناپذیر جامعه شریف خبرنگاران در انعکاس اخبار دانشگاه تفرش، تقدیم می‌دارم.

حمیدرضا صبا
                            رئیس دانشگاه تفرش