اولین بار در دانشگاه تفرش

دوره آموزش "نقشه برداری با پهپاد" در دانشگاه تفرش برگزار شد

دوره آموزش نقشه برداری با پهپاد با ویژگی بیان مسائل علمـی و عملی پهپاد فتوگرامتـری به همت گروه مهندسی نقشه برداری، در دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این دوره ضمن معرفی انواع سامانه­ های برداشت هوابرد، اصول و مفاهیم فتوگرامتری و برداشت هوابرد با پهپاد جهت تهیه انواع نقشه­ های توپوگرافی را برای دانشجویان تشریح و مفاهیم پایه و تئوری، نرم افزار پردازش تصویر و نرم افزارهای کنترل پرواز برای شرکت کنندگان بطور کامل آموزش داده شد.
آموزش پرواز با پهپاد و برداشت هوایی بصورت عملی در محوطه دانشگاه تفرش از دیگر برنامه های انجام شده در این دوره بود.
گفتنی است این دوره طی چهار روز با حضور 40 دانشجو در قالب بخشی از اردوی کارورزی دانشجویان مهندسی نقشه برداری به مدیریت دکتر جعفری در تابستان 1398 در محل دانشگاه تفرش برگزار شد.