اردوی جهادی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش برگزار شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش گفت: اردوی جهادی "امت واحده" واحد خواهران بسیج دانشجویی این دانشگاه در روستاهای بخش مرکزی شهرستان تفرش در تابستان امسال در حال برگزاری است.

مهدی مرادی روز دو شنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی افزود: 13 دانشجوی دختر از  اول شهریورماه الی هفتم شهریورماه در سه روستای کوره، وسمق و هفتیان از توابع بخش مرکزی شهرستان تفرش خدمات‌رسانی کردند.

وی افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی زبان، رایانه، تفسیر و روانخوانی قرآن، ارائه مباحث پزشکی، و مشاوره خانواده قبل از ازدواج، برنامه های فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان از برخی برنامه‌های فرهنگی اجرا شده توسط دانشجویان شرکت‌کننده در این اردو برای اهالی این روستاها بوده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش تصریح کرد: اردوی جهادی واحد برادران بسیج دانشجویی این دانشگاه نیز با حضور 30 نفر از دانشجویان پسر از 18 تیر لغایت 26 تیرماه  سال جاری درسه روستای وسمق، قوشه خانه و هفتیانشهرستان تفرش برگزار شد.

لازم به ذکر است روز یکشنبه  سوم شهریورماه دکتر صبا ریاست دانشگاه، معاونت دانشجویی و فرهنگی و مدیریت دانشجویی از اردوی جهادی خواهران دانشجو بازدید ودر جریان اقدامات آنها قرار گرفتند.