دیدار مسئولین دانشگاه تفرش با امام جمعه محترم شهرستان

۱۹ فروردین ۱۳۹۴ | ۲۰:۴۳ کد : ۴۶۷ اخبار

به مناسبت فرا رسیدن سال جدید ریاست دانشگاه آقای دکتر سحاب به اتفاق معاونت محترم آموزشی آقای دکتر جعفری پناه ومدیراموراداری آقای حسینی ومدیر روابط عمومی آقای پرنیانپور با حضور در بیت امام جمعه شهرستان تفرش با ایشان دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار دکتر سحاب ضمن تبریک سال جدید پیرامون مسائل دانشگاه تفرش به بحث و تبادل نظر  پرداختند.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین مومنی  امام جمعه محترم شهرستان  نیز در ادامه ضمن اشاره به نامگذاری سال ۹۴ از سوی مقام معظم رهبری  بنام سال دولت و ملت  همدلی وهمزبانی ضمن ارائه رهنمودهای لازم  برایجاد وحدت وهمدلی بیشتر تاکید نمودند.

مسئول محترم حوزه علمیه حضرت حجت الاسلام والمسلمین خطاط  نیز در این دیدار  برگزاری پر شور نمازهای جماعت و همکاری دانشگاه در این زمینه  را قابل تقدیر دانستند.

آخرین ویرایش۱۹ فروردین ۱۳۹۴