اطلاعیه مدیریت دانشجویی در خصوص تغذیه

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۸ کد : ۴۶۹۷ اطلاعیه ها

اطلاعیه اول: به اطلاع دانشجویان گرامی می­ رساند در ترم آینده غذای یارانه ­ای فقط به خود دانشجو تحویل داده می­ شود. در نتیجه دانشجویانی که غذاهای یارانه ­ای را در سیستم اتوماسیون تغذیه به صورت رایگان رزرو می­ نمایند، شخصاً می ­بایست برای دریافت غذا به سلف دانشجویی مراجعه نمایند.

&&&&&&&&&&&&&&&&

اطلاعیه دوم:به استحضار می­ رساندجهت تسویه حساب روزانه با پیمانکار تغذیه، ملاک تعداد غذاهای رزرو شده توسط دانشجویان عزیز می­ باشد. لذا غذاهایی که رزرو شوند و خورده نشوند نیز هزینه آن به پیمانکار باید پرداخت شود. خواهشمند است برای جلوگیری از هدر رفت مواد غذایی و مدیریت بهتر منابع از ترم آینده تمام دانشجویانی که اقدام به رزرو غذا می­ کنند نسبت به دریافت غذای خود مراجعه نمایند. شایسته است دانشجویان دقت مضاعفی در رزرو غذا مبذول فرمایند. در صورتی که غذایی رزرو شود و خورده نشود اتوماسیون تغذیه به صورت خودکار مبلغ تمام شده غذا را از حساب دانشجو کسر خواهد کرد. لذا اکیداً توصیه می ­گردد جهت جلوگیری از جریمه شدن توسط اتوماسیون تغذیه حتما در صورتی که در دانشگاه حضور دارید غذا رزرو کنید و اگر حضور ندارید غذای رزرو شده خود را 24 ساعت قبل حذف نمایید. قیمت تمام شده غذا طبق جدول زیر خواهد بود.

نوع غذا

مبلغ جریمه در صورت رزرو و عدم مراجعه

غذای یارانه­ای (رایگان یا فست فود)

6,000  تومان