اطلاعیه واگذاری بوفه خوابگاه دانشجویی

۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۳:۴۰ کد : ۴۷۰۲ اطلاعیه ها

اطلاعیه واگذاری بوفه خوابگاه دانشجویی

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه تفرش در نظر دارد بوفه خوابگاه خود را جهت خدمات رسانی به دانشجویان واگذار نماید. این بوفه در فضای بین خوابگاه پسران واقع است که باید از تاریخ 30 شهریور به صورت مستمر هر روز از ساعت 14 الی 23 به دانشجویان خدمات ارائه دهد. قیمت پایه برای اجاره ماهانه 10,000,000 ریال و مدت قرارداد منعقده نیز حدوداً 9 ماهه می­باشد که ایام تعطیل بین دو ترم و همچنین ایام تعطیل سال نو نیز از قرارداد خارج خواهد شد. اجناس ضروری که پیمانکار برنده، باید بوفه را با آن تجهیز کند عبارتند از: انواع مختلف کیک، تی­تاب، پفک، تن ماهی، سیب زمینی، روغن، گوجه، پیاز، خیار، تخم مرغ، نان، نوشابه، آب معدنی، دلستر، دوغ، شیر پاکتی، رانی، شیر کاکائو، آبمیوه، پنیر، کره، خامه، مسواک، خمیر دندان، ژیلت، عرق نعناع و انواع تنقلات که همه آنها باید به قیمت مصوب و یا روی جلد فروخته شوند. با توجه به آیین­نامه­ها و بخشنامه­های بالا دستی اولویت واگذاری این بوفه با دانشجویانیست که تخصص آنها برای اداره تغذیه محرز شود. دانشجویان فرصت دارند تا روز یکشنبه 24 شهریور ساعت 16:00 جدول قیمت زیر را تکمیل کرده و آن را به دفتر مدیریت دانشجویی تحویل دهند. در صورتیکه پیشنهاد غذایی دیگری دارید میتوانید با ذکر جزییات، ذیل جدول وارد نمایید.

نوع ساندویج

وزن یا کمیت

قیمت (ریال)

فلافل