۱۳۰ دانشجوی دانشگاه تفرش برای شرکت در مراسم معنوی اعتکاف ثبت نام نمودند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش از ثبت نام ۱۳۰ دانشجوی دختر و پسر این دانشگاه در مراسم معنوی اعتکاف خبر داد.

"اسماعیل احمدی" روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: از این تعداد ۳۰ نفر خواهر و ۱۰۰ نفر برادر می باشند که با توجه به استقبال دانشجویان احتمال افزایش تعداد دانشجویان معتکف تا زمان آغاز آیین اعتکاف وجود دارد.

وی افزود: آیین روحانی و معنوی اعتکاف، در دو محل مسجد دانشگاه تفرش (ویژه برادران دانشجو) و مسجد شهرک امام خمینی(ره) (ویژه خواهران دانشجو) به همت بسیج دانشجویی برگزار می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش با اشاره به اینکه نام‌نویسی در مراسم معنوی اعتکاف تا 12 رجب ادامه دارد، گفت: متقاضیان برای شرکت در این مراسم معنوی می‌توانند به  دفاتر بسیج دانشجویی خواهران و برادران  مراجعه و یا با ارسال پیامک به سامانه پیامکی اعلام شده در مراسم اعتکاف ثبت نام نمایند.

احمدی برگزاری محفل انس با قرآن ، حلقه‌های معرفت، مناجات، زیارت جامعه کبیره ، برگزاری جشن میلاد حضرت علی ، روایتگری شهدا و فصل خلوت دانشجویان را از دیگر برنامه‌های این مراسم معنوی عنوان کرد.