طراحی و ساخت دستگاه آکوستیک امیشن توسط واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه تفرش

دستگاه آکوستیک امیشنیک توسط یکی از شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه تفرش طراحی و ساخته شد.

به گزارش روابط عمومی ، مدیر مرکز رشد دانشگاه تفرش با اعلام این خبر گفت: دستگاه "آکوستیک امیشن" (تست نشرصوتی) Acoustic Emission Testing یکی از پر کاربردترین دستگاه‌ها در حوزه تست غیرمخرب پیشرفته و دارای کاربردهایی در حوزه پژوهشی به ویژه در حوزه مهندسی مکانیک است.

دکتر "ابراهیم شریفی" با بیان این که این دستگاه به سفارش شرکت پتروشیمی جم طراحی و ساخته شده است افزود: طراحی و ساخت این دستگاه حاصل تحقیقات ۳ ساله یک تیم از متخصصان برجسته دانشگاهی در رشته های برق مکانیک و کامپیوتر می باشد.

وی اضافه کرد: شرکت مپوا اولین و تنها تولید کننده دستگاه آکوستیک امیشن در ایران می باشد و این دستگاه بجز ایران تنها در ۳ کشور دنیا ساخته شده است.

مدیر مرکز رشد دانشگاه تفرش تصریح کرد: شرکت مهندسان پایش وضعیت امیرکبیر (مپوا) مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه تفرش نیز موفق به کسب رتبه 9 به عنوان بالاترین سطح فناوری در سامانه ارزیابی فناوران ایران (سافا)  شده است.