به مناسبت فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی؛

کارکنان کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه تجلیل شدند

همزمان با فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی با حضور ریاست دانشگاه، معاون آموزشی و پژوهشی، معاون اداری مالی و سرپرست کتابخانه مرکزی روز دوشنبه از کارکنان کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه تجلیل شد.
کارکنان کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه تجلیل شدند

به گزارش روابط عمومی ، رئیس دانشگاه تفرش در این مراسم گفت: نقش کتاب در انتقال دانش، آکاهی و دانایی از دیگر ابزارهای آموزشی تاثیر گذارتر بوده و در این راستا کتابخانه مرکزی به نحو احسن به رسالت علمی خود عمل نموده است.

دکتر "حمیدرضا صبا"افزود: کتاب آیینه تمام نمای حقیقت و دانایی است ازاینرو فرهنگ کتابخوانی باید درجامعه و دانشگاه نهادینه گردد .

سرپرست کتابخانه مرکزی و اطلاع رسانی دانشگاه تفرش نیز در این آیین گفت: کتاب دست آورد تجربه های بشری و کتابداران موتور محرکه می باشند که تمام تلاششان را جهت ارتقاء کیفیت و تسهیل انتقال دانش و تجربیات به افراد انجام می دهند.

دکتر " حسن آریانپور" افزود: هم اکنون کتابخانه مرکزی دانشگاه تفرش دارای دو هزار و 472 عضو  و 26 هزار جلد کتاب می باشد.

وی دسترسی  آزمایشی به بانکهای اطلاعاتی لاتین (مقاله،کتاب، پایان نامه، استاندارد های مهندسی، امکان بررسی مشابهت یابی مقالات علمی)، برای کابران دانشگاه را از مهمترین اولویت ها و اقدامات کتابخانه مرکزی عنوان نمود.

در پایان این مراسم با اعطاء لوح یادبود از زحمات کارکنان کتابخانه مرکزی و اطلاع رسانی دانشگاه تقدیر و تجلیل بعمل آمد.