آیین اختتامیه مسابقات جشنواره پاییز ۹۸

آیین اختتامیه مسابقات ورزشی جشنواره پاییز۹۸دانشگاه تفرش با حضور ریاست دانشگاه تفرش ، معاونین ،مدیران در سالن ورزشی شهید شهریاری دانشگاه تفرش برگزار گردید.
آیین اختتامیه مسابقات جشنواره پاییز ۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دوره از مسابقات که به همت اداره تربیت‌بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید، بیش از هزار دانشجو در 13 رشته پسران و 12 رشته دختران طی دو ماه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

برگزاری فینال مسابقات فوتسال جشنواره پاییز98 بین تیم های گیتی پسند و قم سیتی از دیگر برنامه های جانبی این آیین بود که با برتری  تیم گیتی پسند و کسب  مقام های دوم و سوم توسط تیم های قم سیتی و ادب و احترام به کار خود پایان داد.

گفتنی است در این مراسم از تیم های اول تا سوم رشته های والیبال و بسکتبال با اهداء کاپ و حکم مسابقات، توسط هیات رئیسه دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آمد .