در آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران برتر هفته پژوهش استان مرکزی

از دو عضو هیات علمی دانشگاه تفرش تجلیل شد

در آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران برتر هفته پژوهش استان مرکزی از دو عضو هیات علمی دانشگاه تفرش تجلیل شد.
از دو عضو هیات علمی دانشگاه تفرش تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی،در این آیین که با حضور استاندار استان مرکزی در دانشگاه اراک برگزار گردید، دکتر علی کاظمی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق به عنوان رتبه اول پژوهشگر برتر استان در حوزه فنی مهندسی و همچنین دکتر محمدرضا برومند عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تفرش به عنوان رتبه سوم طرح پژوهشی برتر ارتباط با صنعت مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است در این مراسم از ۷۰ پژوهشگر برتر استان در بخش پژوهشگران برتر هیأت علمی استان در حوزه های فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر و ورزش، دانشجویی، مجلات علمی پژوهشی برتر، واحد تحقیق و توسعه برتر، شرکت های دانش بنیان برتر، ایده های برتر پژوهشگران جوان، کارشناسان برتر دستگاه های اجرایی و همچنین طرح پژوهشی ارتباط با صنعت برتر تقدیر به عمل آمد. دانشگاه تفرش در کمیته هفته پژوهش استان ماموریت داوری مجلات علمی پژوهشی برتر استان را برعهده داشت.