مزار شهدای گمنام دانشگاه تفرش گلباران و عطرافشانی شد

به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج، مزارمطهر شهدای گمنام دانشگاه تفرش روزدوشنبه دوم آذر ماه به همت بسیج اداری کارکنان دانشگاه های تفرش و با حضور رئیس دانشگاه،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ،کارکنان و دانشجویان گلباران و عطرافشانی شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش در این مراسم گفت: مهمترین  رسالت بسیجیان در عصر کنونی ادامه دادن راه شهدا است.

حجت الاسلام "رسول ظرافت" ادامه داد: شهدا با نثار جان خود امنیت را برای ما به ارمغان آورده اند و هم اکنون نیز باید تمامی افراد در هر محیطی که انجام وظیفه می کنند راه شهدا را ادامه دهند.

وی تصریح کرد: خواسته شهدا از همه بسیجیان حفظ و ادامه روحیه بسیجی و انقلابی و پایبند بودن به اعتقادات و آرمانهای انقلاب است.

در این مراسم شرکت کنندگان پس از قرائت زیارت عاشورا تربت پاک شهیدان گمنام را گلباران و عطر افشانی نموده و با آرمان‌های والای امام راحل و شهیدان تجدید میثاق کردند.